Cateringfirma för utomhusaktiviteter

Hur kan man som förälder slippa stå i timmar för att förbereda mat till idrottsevenemang? Ett sätt är att anlita en cateringfirma för att slippa stress.

Det var dags för föreningens årliga orienteringstävling och de föräldrar som var på planeringsmötet var samma som vanligt. Skillnaden denna gången var att de som stod och lagade maten varje gång sade ifrån. De vägrade att än en gång sätta undan tid för just detta. Även om de ville hjälpa sina egna barn.

De visste dock att det inte var någon idé att försöka få de föräldrar som aldrig ställde upp att ändra sig. De hade provat allt för många gånger. Så istället för att lägga ner energi på det än en gång bestämde de sig för att se om det fanns någonstans de kunde beställa den mat som skulle mätta både sina egna ungar och andra föreningar som skulle delta.

Cateringfirma var till stor hjälp

Eva, som var en av de som satt i föreningens styrelse, tog på sig jobbet att se över de möjligheter som fanns i närheten. Ganska snabbt, efter att ha surfat på nätet, hittade hon ett företag de kunde anlita till catering i Eskilstuna. Hon läste igenom menyerna för att se vad de hade att erbjuda.

När hon hittat önskade alternativ kontaktade hon företaget för att beställa. Denna gången skulle de erbjuda alla deltagare wrap, antingen kyckling eller vegetariskt. Dessutom bestämdes även att bullar skulle beställas, något som en av föräldrarna brukade baka men inte kunde denna gången. Så till sist löste sig problemet och orienterarna skulle få den näring de behövde.

7 Jul 2023

Scandic Victoria Tower