Homestyling Stockholm - fördelar med tjänsten

Varför ska man välja homestyling i Stockholm? Den frågan är mer aktuell än någonsin. För bara några år sedan kunde man som säljare av en bostad i Stockholm välja bort egentligen alla typer av tilläggstjänster. Många såldes även utan mäklare och nådde ändå väldigt höga slutpriser.

På en glödhet marknad är det lätt att sälja - men på en kallare sådan så krävs det lilla extra. Idag är det därför vanligt att man som säljare betalar extra för homestyling i Stockholm och att man, genom den tjänsten, också ger sig själv bästa möjliga läge att nå det pris man siktar på. Homestyling i Stockholm är en tjänst som ger många fördelar och några av dem ser ut som följer:

  • Exponering. Homestyling gör att en bostad skiljer sig från mängden. I kombination med en skicklig fotograf som tar fina bilder så kan man få den egna bostaden att bli en snackis.
  • Höjer värdet. Det avgörande med homestyling i Stockholm är att det är en tjänst som faktiskt gör skillnad för slutpriset. Det finns konkreta siffror att luta sig mot i detta som visar att en stylad bostad säljs till 15% högre summor än vad en lägenhet utan styling gör. Det handlar om många tusenlappar.
  • Tar fram det bästa. Homestyling i Stockholm utgår alltid från att en bostads bästa sidor ska plockas fram. Inte sällan så innebär detta att möbler plockas undan, att mer rymd skapas - och att vissa element plockas in. En stylist har ofta en massa designmöbler, lampor och tavlor som plockas in i bostaden. Man kittlar köparens fantasi och vill att denne ska ha gjort en mental inflytt i bostaden redan innan visningen. Det handlar om att sälja en helt ny livsstil. De möbler som finns i bostaden räcker sällan för detta då det ofta kan skapa en känsla av att man ser en bostad som någon annan lever i - och känner sig mer som en gäst än som nästa ägare. Homestyling i Stockholm skapar ett ha-begär!
15 Feb 2024

Scandic Victoria Tower