Golvslipning utförd av proffs i Stockholm

Med golvslipning kan man få ett trägolv att se ut som nytt igen. Men hur många gånger kan man slipa ett trägolv? Här kommer några tips för er i Stockholm.

Med golvslipning kan man få ett repigt och trist trägolv att se ut som nytt igen. Att slipa om ett golv är dessutom mycket billigare än att lägga in ett nytt. Men ett trägolv går av förståeliga skäl inte att slipa om hur många gånger som helst. Därför ska man helst inte slipa det i onödan och även se till att skydda det med en passande ytbehandling.

Massiva trägolv går ofta att slipa mellan sex till åtta gånger medan tunnare trägolv klarar två till tre slipningar. För att golvet ska klara så många slipningar som möjligt gäller det att bara slipa minimalt. Därför ska man helst anlita en professionell golvslipningsfirma. De har också moderna maskiner som även samlar upp slipdammet.

Hur mycket kostar golvslipning

För den som själv vill slipa golvet finns det maskiner att hyra. Men det är ett tungt arbete och det kan vara svårt att få golvet helt jämnt. Blir det slipmärken kommer ytbehandlingen att rinna ner i dessa och lägga sig ojämnt över golvet. Då skyddas golvet inte heller optimalt och kommer ganska snart att behöva slipas om igen.

Därför lönar det sig att anlita en professionell golvslipningsfirma i Stockholm när det är dags att slipa om golven. Särskilt som man även kan använda sig av rotavdraget. Hur mycket en golvslipning kostar beror på golvytan och vilken typ av ytbehandling man väljer till golvet. Ta hjälp av detta företaget när du behöver en golvslipning: www.stockholmsgolvslipning.nu

8 Nov 2022

Scandic Victoria Tower