Målare sköter målningen eller tapetseringen i Stockholm

Vill du få upp en härlig tapet på väggen som ger rummet lite nytt liv? Målare fixar både med tapetsering och målning. I Stockholm hittar du de bästa av bästa.

Väggarna gör så väldigt mycket för ens hem. Det är ofta något av det första man lägger märke till när man går in i ett rum. Fina väggar kan göra väldigt mycket, även när inredningen inte matchar dem. Väldigt populärt är det att ha moderna färger eller livliga tapeter. Det finns både färger och tapeter i olika nyanser och mönster.

Vill du testa någon ny färg, eller har du redan hittat en tapet du vill ha upp? Med hjälp från en målare får du ett riktigt proffsigt resultat. Många tror inte att en målning kan bli dålig. Men jo, det kan synas rejält om målningen är dåligt gjord. Den risken minskar du om du anlitar en målare.

Du kan ha rätt till ROT när du anlitar målare i Stockholm

För många handlar det om en kostnadsfråga om man ska göra det själv eller anlita en målare. Med tanke på resultatet man kan få, så är det värt att anlita en målare. Du kan dessutom ha rätt till ROT-avdraget som hjälper till och håller nere kostnaden.

Detta är något de flesta målerifirmor redan har med i offerten. Kontrollera det innan. Har du rätt till ROT-avdraget så är det en summa som skatteverket direkt betalar ut på fakturan. Alltså inga pengar du behöver ligga ute med.

14 Aug 2022

Scandic Victoria Tower