Markiser gav skugga på Lidingö

Ibland gäller det att tänka utanför boxen. Exempelvis att man kan sätta upp markiser på attefallshuset på Lidingö. Då kan boende vila på egen uteplats.

Erika hade fått flytta till attefallshuset föräldrarna byggt på tomten. Egentligen ville hon flytta in till stan men förstod att föräldrarna tyckte att hon som femtonåring var allt för ung. Så för att möta henne på halva vägen bestämde de sig för att skaffa ett attefallshus hon kunde bo i. När hon flyttat kunde det bli utrymme för besökare.

Efter bygget blev dottern en helt annan och de visste att de gjort rätt. Sen kom nästa grej. Dottern ville ha en parasoll för att kunna sitta hos sig ifred och inte behöva gå upp till huset när hon ville sitta ute i skuggan. Men föräldrarna skulle göra något bättre och kontaktade ett företag som sålde markiser för att installera markiser på Lidingö.

Överraskade med markiser

En personal från företaget som säljer markiser på Lidingö kom samt försäkrade sig om att markisen de önskade passade huset. Paret valde en markis som var vit och kunde tas in och ut genom att trycka på en fjärrkontroll. Två dagar senare kommer personen som installerar markiser på Lidingö för att göra jobbet.

Markiserna har kommit upp och föräldrarna väntar spänt på när dottern ska komma hem. De står nere på vägen utanför huset för att följa med dottern in på tomten. Förvåningen går inte att missa men dottern låter sig hållas. Men när hon ser markisen och de bord och stolar som står under kan hon inte hålla tårarna tillbaka.

20 Oct 2022

Scandic Victoria Tower