Mysigt med braskaminer i Göteborg

När man renoverat och har fått alla sina önskningar men ändå saknar något obestämt. Då kan en mysig braskamin vara en perfekt detalj i lägenheten i Göteborg.

Lena och Andreas hade verkligen gått all in i sitt gemensamma hem utanför stan. Det fanns både massagedusch och jacuzzi. Ett spektakulärt kök med massor av smarta lösningar. Vackra tapeter och stilrena trägolv. Nu var allt klart och de satt i vardagsrummet och njöt av att äntligen vara färdiga.

Av någon anledning fanns en liten frustration som vilade över dem båda. Ingen sa något men vid nio på kvällen kunde inte Lena vara tyst längre. Skulle det inte vara fint med en braskamin? Sen väntade hon spänt på en reaktion. När ingen kom tittade hon försiktigt på sin sambo. Hans ansikte var ett enda stort leende.

Varmt och vackert med braskamin

Bara minuter efter hade de suttit framför datorn. De hittade ett företag i Göteborg som sålde och installerade braskaminer. Då det var sena kvällen och ingen troligtvis skulle svara där fyllde de i formuläret på hemsidan. Dagen efter fick de svar och en representant för företaget kom för att se vilken kamin som skulle passa dem bäst.

De kom tillsammans fram till att de ville ha en gjutjärnskamin med en pelletskorg. Pellets kändes enklare att förvara och köpa än ved. De hade diskuterat skorstenen, om de visste om den nyligen var sotad. Två veckor senare kröp de ner i soffan för att njuta av de hypnotiserande lågorna. Nu kände båda att allt var som det skulle. Skaffa din braskamin via detta företag: www.braskaminergöteborg.se

4 May 2022

Scandic Victoria Tower