Ny bänkskiva höjer värdet på bostaden i Stockholm

Byt till en lättskött sydeuropeisk bänkskiva i marmor eller granit för att locka spekulanter – ett av tre enkla råd vid din bostadsförsäljning i Stockholm.

Det finns några knep som höjer värdet på din bostad i Stockholm. Att byta bänkskivor är ett av dem. Köksbänken kan vara full av bakterier efter många års hantering av kött, grönsaker och barnmat. Även fönsterbänkar kan vara värda att se över ifall repor eller mögel smugit sig fram under blomkrukorna.

Har du en köksbänk i trä är ett byte till sten en stor fördel ur hygienaspekt. Bänkskivor i sten gör starkt intryck på spekulanter och drar blickarna från annat som behöver renoveras. Marmor är speciellt elegant och passar till all typ av inredning. Marmor är också vackert som bänkskiva i badrummet.

Förutom med ny bänkskiva kan man imponera med mosaik och konst

Stora ljusa tavlor gör hemmet trevligare, och köparen kan sätta sig in i hur det skulle vara att bo där, även om hen inte får behålla konsten. En tredje sak som väcker intresse är ett nyrenoverat badrum, helst med nya klinkers, eller varför inte en härlig mosaik i skiftande färger som sticker ut lagom mycket.

Vare sig man väljer att byta bänkskiva eller fräscha upp badrummet med mosaik är det viktigt att anlita en firma som kan sina grejer och har bra material. Sten från Sydeuropa, till exempel Italien, brukar vara av högsta kvalitet som håller för olika typer av hushåll. Konsten på väggarna kan man välja efter eget huvud! Se utbudet av bänkskivor här: bänkskivastockholm.se

2 Oct 2022

Scandic Victoria Tower