Välj att lägga fiskbensparkett för estetiken och hållbarheten

Att lägga fiskbensparkett är en 200-årig gammal tradition i Sverige. Det säger något om hur älskad denna form av parkett är och vad du kan vänta dig för kvalitet när du lägger ett nytt trägolv.  

På 1800-talet började man lägga fiskbensparkett i Sverige. Det rör sig alltså om en tradition med 200 år på nacken. Anledningen till att man väljer fiskbensparkett är dels det vackra utseendet med trästavarna som möter varandra under dina fötter, dels ger den 16 millimeter tjocka träbiten en lång hållbarhet. Vissa golv som lades på 1800-talet håller fortfarande idag. Det är med andra ord en sund investering för ditt hem. Vad är ett bra golv i ditt hem värt? Ditt hem är din borg och att sätta ett pris på det, eller ditt företag om du vill lägga nytt golv där, är svårt men du kan vara säker på att få konkurrenskraftiga priser när du ska lägga fiskbensparkett med oss.  

Låt experter med lång erfarenhet lägga din fiskbensparkett  

Att lägga fiskbensparkett kräver ett erfaret proffs inom yrket. En riktig hantverkare som känner stolthet över sitt yrke, eftersom fiskbensparkett läggs stav för stav, och detta inte är något som gemene hemmafixare borde ge sig på. Detta rör ditt hem, din borg, din fristad – så anlita ett proffs! Fiskbensparkett är en investering för ditt hem och för dig. Bli en del av en tvåhundraårig tradition i Sverige. Tag kontakt idag och välj att lägga fiskbensparkett för ditt hem och ditt företag.

19 Jan 2022

Scandic Victoria Tower